Pappa...

Jag vet attjag varit dålig på att uppdatera min blogg, men har varit mycket annat som snurrat runt i mitt huvud den senaste tiden, eller ja den senaste veckan kanske jag ska säga.
Pappa blev bypass opererad i tisdags och operatisonen gick jättebra och det var en lättnad. Får dock ett samtal från min syster på torsdagkväll och on berättar för mig att pappa fått en stroke, igen. Han fick en 06 som han återhämtat sig helt ifrån och var tillbaks och jobbade heltid, fram till de att läkarna upptäckte att han hade en hjärtinfakt på g. Så det blev en operation några månader senare, den som han gått igenom nu då och som en liten komplikation om man nu kan kalla den liten så drabbades han alltså av en stroke igen =(
När jag väl fick tag på pappa och han sluddrar fram att han vill att jag kommer hem va det bara att ååka, inte mycket att snacka om. Träffade honom idag och ja va ska man säga...det är inte pappa längre, missförstå mig inte nu men han såg inte ut som han brukar göra och det gick knappt att få kontakt med honom...jättejobbigt och jätteledsamt, vet inte hur många tårar jag gråtit. Men mina tårar och det jobbiga jag går igenom och tycker att detta är är nog ingeting emot hur pappa mår och känner sig....tankarna flygger runt i huvudet och jag vet varken ut eller in, hur ska detta gå?! KOmmer jag får tillbaks min pappa igen?! frågorna är många och jobbiga. men jag måste försöka tänka positivt om inte för min egen skull så iaf för pappas skull. Han är envis som bara den och jag hoppas att den envisan kan hjälpa honom genom detta!

Så alla ni som läser, håll alla fingrar och tå¨r och hoppas tillsammans med mig att allt sska bli bra igen! Vill inte förlora min pappa!!!

Puss på dig pappa göm inte att jag älskar dig och du fixar detta! Du har fixat det för, kämpa!

Glömde ju skriva en sak..

När det va dax för Jonatan och mig att åka hem i söndags va gjkorde inte min syster för oss då?! JO, hon fixade goda baguetter, kaffe, kanelbullar och pepparkakor så vi skulle klara oss hela vägen hem! Underbara lilla du, det va rusiktigt gott att slippa handla något skit på maken att äta kan jag lova =)

Tack syster yster!

Och sen fick ju Jag och Jonatan ett jättefint höstfat med ljus, pumpor och kastanjer av moster Nettan =) Tack =)))) Glömde dock det hos syster men åker snart hem igen och då ska jag få med det sen ska vi tända detta fina arrangemag en mysig höstkväll och tänka på er!!


Älskar er alla där hemma!

Pusss

Arg, Ledsen men lycklig på samma gång...

Då har vi varit i malmö över helgen. Träffat pappa, Ya, syster med familj, mamma, johan, mormor, morfar, mostrar och kusiner och Anna. Va jätteskoj att träffa alla igen.

Vi kom ner i torsdagskväll och då blev det lite mat och mys hemma hos mamma och johan sen somna vi gott. På fredagen åkte vi och hälsade på pappsen. Va sköänt att träffa honom men han mår inge bra det ser man. samtidigt som han mår bra men han är väldigt påverkad av sin hjärtinfakt han haft och väntar nu på operation, han är orolig och jag är orolig men jag tror att allt kommer gå bra och jag hoppas verkligen det! Träffade även farmor en säng på fredagen va mysigt att sitta och prata lite med henne, va så längesen och min lilla farmor och börjar oxå bli gamal och sköpplig men hon hänger med bra iaf opch det är väldigt skönt. Efter besöket hos pappa och farmor begav vi oss och hämtade upp anna som sen fixade mitt hår, så nu är man en vacker flicka igen. Blev tyvärr inte så mycket tid med anna då Mormor och MOrfar skulle komma på middag hos mamma på kvällen så när håret va fixat va det dax att laga mat och det va väldigt omtycket och mysigt va det att träffa dom!! Sen fick jag tid att prata med min älskade mamma vilket va så skönt, vi behövde det!

På lördagen begav vi oss hem till syster yster, för kalas för Ariel. Patty hade fixat så fint och bakat en massa och gjorde Ariels dag mycket speciellt. Blir dock så satans jävla arg och ledsen och besviken på folk som inte kan komma och fira sin brors dotters födelsedag! usch och tvi säger jag bara, vuxna människor va?! Jag undrar fan det! Den ena glömer, den andra vill inte komma för att den är där, den tredje  kan inte komma för den människan och plötsligt ska man ha kalas för ariels bror hos deras pappas bror, varför?! Varför inte gratulera båda samtidigt?1 äsch jag fattar inte. Sjukt papetiskt beteende bara! Men men Ariel fick en fantastiskt födelsedag och hur lycklig va hon inte när Emrik och Elias kom, Hon står i fönstret och ser att dom kommer och ropar emrik och elias kommer och hon sken upps om en sol...lilla söta tjejen då. Efter kalaset stannade vi hos syrran och jag fick tid att leka med barnen och öven söndagmorgon lekte jag med dom uppe på ariels rum. Duktiga små ungar är dom. Leker så¨otroligt fint tillsammans och skrattar och pratar en farig massa, MYS!!

Men sen va det dax att åka hem igen och skönt va väl det, tungt att åka hem när jag vet att pappa inte är riktigt 100 men jag kommer snart ner och får träffa honom igen, Hoppas han klarar operationen!!


Saknar er alla redan!!!

Puss på er!

Lördag...igen...

Det är inte klokt så fort veckorna går nu, tyckte precis att det va helg men nu är det en ny helg här..helt otroligt..innan man vet ordet av det sitter vi där och tomten knackar på dörren =) Mysigt är det ju, men tänk att det snart är ett år sen vi va hemma i malmö och firade jul. I år blir det inte malmö tyvärr, får ju blir så när man har släkten på olika håll, Jonatan vill ju vara med sin familj oxå så detta året blir det jul med jonatans familj. Känns lite småtråkigt på sätt och vis. Har ju alltid firat jul med hela tjocka släkten där hemma, eller nja hela och hela, men släkten på mammas sida, på pappas sida va det längesen vi firade jul. Tråkigt nu när man tänker efter men alla blir äldre och familjerna större då får man fira var för sig tyvärr. Man kanske skulle hyra en stor jävla lokal, julpynta som bara den, få det till att blir riktigt hemtrevligt och samla hela tjoka släkten ;) haha tror inte det hade gått...blir nog lite väl mycket folk och kanske inte så mysigt heller men kul hade det varit ;) Men vi får som sagt se hur julen kommer vara, kommer kännas tomt som bara den att inte få träffa mamma, mormor, mostrarna, syster och alla barn och alla andra till jul...kommer vara riktigt jobbigt tror jag...nej usch inte tänka på det nu, många månader kvar ;)

Ja som sagt nu va det lördag igen och tiden den bara flytter på. Ikväll är det superviktig match, Sverige- Danmark..usch usch...önskar att man kunde sitta där på parken i köpenhamn och se matchen live..men icke så nicke får hoppas att lilla Denice låter mig se matchen...vi ska ju ses och titta på film idag och det bestämde jag innan jag viste att matchen skulle spelas ikväll..men men det blir nog bra =) och nej jag tänker inte spela in den absolut inte samma sak ;) hahah
För er som undrar så är Denice min nyfunna vän här i Örebro, träffades i skolan och kom nära varandra direkt, känns så skönt =))

Veckan i övrigt har inte varit så spännande...den har mest flyttit på som vanligt! Lite jobb och lite plugg och massa tankar..är i någon satans tankeperiod nu..lagom jobbigt men men det går la över snart ;)

nej dax att göra något vetiigt!!

Pus spå er godingar!

Ig, VG, +....

Fått lite resultat idag från skolan. Engelsprovet gick som bekant inte så bra, fick ig på den "viktigaste" delen och + på den andra, va nu + va?! en del i klassen sa att det va vg men jag vte inte. den va som sagt inte speciellt viktig så det va trist. Fick även tillbaks mitt historiegemprov idag vilket gav VG i betyg så nöjd blev jag =)))

Pappas op inställd idag. känns både skönt och trist på samma gång. hade sett fram emot att komma hem nästa veckan men nu får jag vänta till november innan jag kan komm hem, tråkigt men sant..Synd om pappa oxå som ska behöva gå igenom oron inför operationen en gång till...men allt kommer gå fint hoppas jag!

Snart dax att jobba!
Puss och kram på er!

Jahapp

Då va det måndag igen och helgen har sprungit förbi i rekordfart...
Hade prov i fredags som ni kanske läst och, Nej, det gick inge bra...gramatiken gick bra men allt annat åt helövete så får jag tillbaks ett prov som är godkänt är jag lycklig annars är det bara att plugga på skiten en gång till och göra ett omprov...kul liksom! Blää tycker inte om engelska just nu!

Vad har annars hänt i helgen?! Jo, i fredags va jag och älsklingen iuppe på stan en v'ända och letade efter vinterjacka till mig, hittade en assnygg inne på intersport men fannas bara herr storlekar och det går juh inte, testade den men ärmarna va juh hur långa som helst så det va lite synd..eller tur kanske för den kostade 1800 spänn...Men i alla fulla fall fick det bli en everest från stadium..men jag la bara undan den och det va nog tur i oturen det med för nä'r jag gick in på deras hemsida när jag kom hem ser jag att websidan har 20% på alla jackor så jag sparade 300 på att beställa den och vänta några dagar!

Lördagen spenderade jag med Ida på stan, dock bara två timmar hon skulle jobba sen, men ett skärp och ett par nya thigts blev det iaf,  hittade en jättefin tunika på Lindex men fasiken 400 spänn..men just nu kan jag inte lägga det på ett plagg men gud så fin den va =) När ida gått till jobbet promenerade jag bort och tittade på Jonatan och hans dykkompisar som plockade upp massa skit ur svartån, helt jävla otroligt vad folk slänger i. usch usch! Kvällens spenderaded på dykklubben som hade luite fest, Grillade lite och så där. va helt okej, nu vet jag iaf hur några av dom Jonatan dyker med ser ut =)

Söndagen, den började med att jag hoppade upp ur sängen och städade hela lägenheten sååå skönt =) sen vila jag lite innan jag och Lelle åkte ut och övningskörde =) sen mös jag och min älskling, eller ja, han läste bok och jag tittade på diverse skitprogram men det va mysigt iaf =)

Idag ska det tvättas, pluggas, passas barn =) ska passa Albin och Stina, stora killen han fyller år idag, GRATTIS ALBIN =) ska väl kanske läga lite mat till mannen oxå...vi får se om han är värd det ;) hehe

Jag är lite ledsen....men jag vill inte berättta varför då kan någon bli sårad utan att jag egentligen menar det coh det vill jag inte...=(

Puss på er och hoppas ni får en underbar fin höstvecka =)

Snart är det över!

Nu har jag och Denice suttit i två dagar och bara pluggat pluggat och pluggat, Engelskprov imorgon...suck..känner mig nervös vill verkligen klara detta men är osäker, men jag satsar på ett g, allt äver det är bara positivt =))

Har förövrigt köpt en av Ariels presenter, min tjej kommer bli sååå glad, tänk att hon snart blir tre år, helt otroligt kan inte tro det. MIn lilla söta tjej är inte så liten längre tyvärr. Pch tack vare min älskade pappa kan jag komma ner till hennes kalas och komma ner och träffa pappa efter att han opererats, känns så himla skönt att få träffa honom snart och även resten av familjen så klart. Är så orolig för operationen men jag hoppas att allt kommer gå bra för dig pappa, du kommer fixa detta! =))

nej dax att försöka få lite sömn innan det stora provet...Önska mig lycka till =))

Natti natti
puss på er

RSS 2.0