Underbart

Måste bara skriva att det va en underbart mysig tid i malmö. Trots förkylning och en omskakad skalle va det underbart att få tillbinga så mycket tid med barnen och med min kära syster!
Önskar dock att jag kunde tillbringa lika mycket tid med alla när jag va hemma. Känns som att man kanske skulle ta och bo hos olika varje gång man e hemma så man kan få lika mycket tid med alla.
älskade det verkligen!
Och att benjamin vet vem lina, moster och jojje är när man frågar honom e helt underbart. Känns så skönt att verkligen ha fått denna tiden med barnen så dom verkligen lär känna oss och vet vem vi är och speciellt vem jag är för dom!
Som sagt helt underbart!
Spenderade dock inte så mycket tid med mamam vilket känns lite tråkigt, men och andra sidan jobbade mamma mycket när vi va hemma och det va inte längesen dom va här uppe och hälsade på så det kändes ok iaf =)

Hoppas att jag kan spendera lika mycket tid med er alla när vi kommer ner i fortsättningen!!

Älskar er alla där hemma otroligt mycket och saknar er som bara den!

Puss på er alla mina fina nära och kära!

Blir inga bilder i detta inlägget nu, bloggat i över en timme nu och måste in i duschen sk asnart på bio juh hihi

Malmö och Nyår!

Så har vi kommit till dagen då det va dax att åka till malmö. Fortfarande förkyld och kände mig som en pigg 90 åring typ :P Jonatan va inte bra han heller, men vi åkte iaf!
Resan ner till malmö gick utan problem så det av skönt som bara den. Väl i malmö hämtade mamma upp oss och vi åkte hem till henne och hon lagade underbart god färsk torsk med potatis och morötter till oss.
Sen satt vi och pratade lite sen va det dax att sova.
Onsdagen spenderade jag först hos anna och blev fin i håret...TACK...du kan din sak gumman!
Sedan hämtades jag av jonatan och patrik. Lämnade av Patri hemma sen begav vi oss till pappa och farmor. Skönt att träffa dom det va längesen och det va himla skönt att se att pappa måde bra trots allt som hänt =)
Fick lite julklappar oxå, av farmor fick jag och jonatan 4 trisslotter, tyvärr ingen vinst dock och av pappa fick jag äntligen en adressbok och den årliga almenackan Tack Tack!
När vi varit där åkte vi hem till Patricia och Patrik och Barnen. Va så kul att få se dom alla och Ariel blev så glad när hon såg mig, Benjamin va lite reserverad.
Syrran, jag och Jonatan åkte iväg och handlade till nyår som sklle firas hemma hos dom. Fick även inhandlat dom sista presenterna till Benjamin. När vi kom hem började patty och jonatan med maten som blev purjolöksgratäng medans jag och barnen öppnade julklappar =)
Ariel blev glad med ville ha med, busunge ;) Benjamin va inte så intreserad av kläderna utan med av cyken som han fick av oss, han gick runt och pekade och sa MIN MIN hihi så himla söt!
Sedan fick jag och jonatan vår julkalpp som bestod av en superfin bok som syrran gjort med bilder och texter från deras bröllop =) Den står på mitt sängbord nu så jag ser den varje dag =) hihi

Sedan va det dax att ät och sen natta barnen.
När dom va nattade snackade vi lite skit, jag hinkade i mig te ihopp om att halsen min skulle blir bättre vilket den inte blev, hostade halva natten igenom men men sånt e livet.

Torsdag och Nyårsafton!
Dagen började med lite frukost och sen va det bara att sätta igen med maten.
Syrran gjorde en underbart god vit chokladmouse medans jag och joanatn skallade polatis och morötter till gratängen. När det va gjort rev vi detta och gjorde en supergod gratäng. Sedan stektes fläskfilen och såsen gjordes. Under tiden dukade dom andra och fixade!
Sen blev det att göra sig iordning och sen kom folket.
Hade en mycket trevlig nyårsafton som firades med Pappa, Ya, Mamma, Karin, Asim, Yvonne, Ingalill, Patty, Patrik, Ariel Benjamin och Alexandor och min man =)

På fredagen va v ganska så trötta allihopa. Blev att städa lite och så efter nyår sen åkte vi till mormor och morfar, tog en fika och snackade lite skit. Väl hemma igen tillagades det helstekt kyckling med morötter, potatis och sås *MUMS*
Sen la vi oss ganska så tridigt efter lite kortspelande där jag förlorade som vanligt ;) hehe

Lördagen spenderade Jonatan och Jag i Svedela och träffade Nettan, Cia, Ronnie, Thomas och barnen. Va supermysigt att träffa dom, tyvärr böev det ingen längrestund men mysigt va det =)

I arlöv väntades det mat och efter det lite nattning av envisa barn och sen kopplade vi av med kortspelande igen.

Söndag morgon, upp packa och göra sig iordning för resan hem.
Säga hejdå till alla!
Hem till mormor och morfar och lämna bilen och äta lite god frukost!

Sen va det dax att åka hem!
Och behöver jag säga mer än att vi skulle varit hemma halv 4 men anlände till Örebro runt halv 8.
Problem...som vanligt!
Blir nog bilen i fortsättningen!

Benjamin på sin nya fina cykel!

Ariel Nannar gott!

Bilder från nyårsafton!
Patricia serverar välkomsdrink till pappa ich Ya!







Fina Blomman jag och jonatan fick av mamma som en liten nyårspresent!
och jag älskar orkideer så kunde det bli bättre!

Pusss


Tråkigheter

Så kom söndagen och vi skulle åka till landet igen pch träffa Jonatans farmor och farbröder med familj, men jag var genomförkyld och Jonatan oxå så vi ringde och sa att vi fick hoppa över det, ville inte smitta dom juh.
Efter många om och med kom vi lverrens om att vi inte kunde ligga hemma en hel dag till så vi betsämde oss för att åka till Marieberg och kika lite på rean och se om vi hittade dom sista presenterna till Benjamin. Han fyller juh 12 Januari så han skulel få både julklapp och födelsedagspresnt av oss.
Men vi kom inte längre än till ingången på Marieberg. Dom slarvernahade inte saltat eller sandat vid ingången och detta reslutarade i att lilla jag som alltid råkar ut för skit gjorde detta igen. Jag trillade baklänges och slog i huvudet.
Jonatan trodde inte att det va så illa först. det kom fram en snäll människa som hjälpte Jonatan att få mig på fötter igen och vi gick in och satte oss på en stol. Jonatan insåg att det va ganska illa då jag inte viste varför vi var på marieberg och att jag hela tiden frågade och även frågade vem jag hade fått näsduken av, frågade detta flera gången. Jonatan ringde då 112 och svaret blev, ni måste åka in till Akuten. Sagt och gjort ut til bilen igen och till akuten. Efter en sisådär 4 timmar där konstaterades hjärnskakning. Dom ville egentligen hålla kvar mig eller göra en skallröntgen men inget av detta ville jag så vi fick åka hem med löfte om att jag skulle bli väkt var 3dje timme under natten och att åka in direkt om jag knde mig konstig eller var svårväkt.
Allt gick dock bra =))
Hemsk upplevelse som sätter spår, är ganska rödd för att vara ute och gå själv men men...

Jag  hel iaf det är det viktigaste!

25 och 26 December

Vaknade och steg upp och åt lite frukost.
Sedan hände inte såmycket. Barnen lekte med sina klappar och va ute och lekte i snön ett tag.
Lunchdax, åt rester från julmaten och hade det massa mysigt.
Sen va det dax för Joakim och barnen och hämta stakars anna som vart tvungen att jobba.
Vi andra spelade lite kort, drack kaffe och tog det almännt lugnt.
Sedan var det dax för oss att åka hem och göra oss iordning för kvällen bravader.
Väntades utgång.
Hem duscha och göra sig snygg sen bussen till Denice för lite förfest =)
När vi sedan skulle till krogen isåg vi att kön var lite för lång, hade inte lyckats fixa biljetter sen det resulterade i att Denice och hennes kusin gick in på strömois (dom hade biljetter) medans Jonatan och jag drog iväg med en klasskamprat och hans kompisar till stallycktan och drack och snackade skit =) va trevligt det oxå. synd om jonatan som hade betsämmt med sina polare att dom skulel ses på strömpis men han verkade ha trevligt iaf =)

Väl hemma väntade en varm och skön säng och välbehövlig vila =)

Lördagen finns inte så mycket att skriva om, vi la mest i sägen hela dagen och va trött och utslitna och en förkylning va på gång.

Jag och Jonatan hos Denice!




FINA EGO BILDER PÅ MIG =))



PUSS PÅ ER!

Julen 2009

Ja nu va det ett tag sen jag skrev och fått lite klagåmål på det hehe
så tänkte att nu när jag har en stund över och ligger i sängen och inte gör så mycket kan jag ta mig tid att skriva några rader så ni får något at läsa för en gång skull.
Minns inte riktigt när jag srev senast men vet att det va innan jul iaf så lite jul och nyårsuppdateringar kommer nu!

Lillejulafton spenderades med att slå in dom sista julklapparna innan det bar av till jobb för ett nattpass, inte så koj men pengarna behöhövs juh =)
Jonatan begav sig till landet och åkte pulka, drack några öl, bastade och spelade lite spel, så som dom brukar göra dagen innan julafton.
På morgonen när en annan gick hem och la sig för att sova ett par timmar innan julfirandet fick alla som sov ute i klockhammar vars en julstrumpa med tidning, trisslott och choklad, dom har det bra dom =) men lilla jag fick oxå det när jag kom på eftermiddagen så det va mysigt =)
Väl ute i klockhammar åt vi lite tomtegröt och sedan satte sig barnen och tittade på kalle, jag vila en studn till innan det va dax att fixa maten för kvällen.
Sill, lax, prinskorvar, köttbullar, omelett med sparisstuvning, julskinka, grekisk laxpaj (till jonatan) leverpastaj, jansson, potatisgratäng osv osv
Massa godsaker.
Efte maten plcokades det undan och barnen väntade spännt på tomten, och tro det eller ej men han kom ;)
Barnen fick massor med klappar, men även vi andra =)
Jag fick:
Tunika av Maggan och Lelle
Ljuskyckta av Maggan
Kokbok av Maggan och Lelle
Bodylotion av Mggan och Lelle
Vas av Maggan och Lelle
Två linnen och en skjal av Anna, Joakim, Albin och Stina
Och av min underbara man fick jag:
En kryssning till helsingfors åker den 16 Januari
Pärlörhängen
och en superfin väska.
Väskan har tvärr gått sönder så lämnat tillbaks den *ledsen*
Men ska inhandla en MP3 spelare för pengana istället så det blir bra =)

Efter julklappsöppnandet va det dax att nanna barnen och en sjuk Lelle. vi andra sat uppe en stund och spelade spelet som jonatan fick av Anna, Joakim och barnen, mycket roligt =)
Snaskade i oss lite mer mat oxå hihi
Sen var det läggdax!

RSS 2.0