Förlåt!

Ledsen att jag inte skrivit på länge...hänt en del saker, varit jul och sånt juh =) och inget längre inlägg blir det idag heller. För idag ska Jag, min förkylning och min hjärnskakning bege oss till skåne land =)
Får hoppas att vi alla tre mår bättre snart
Skriver kanske i veckan annars blir det när vi kommer hem nästa vecka!
Kram på er!

Har glömt en sak..

Jag heter då Paulina och e helt jävla förvirrad ibland..och det får ni leva med hihi
För nästan 4 veckor sen fick jag reda på att jag ska bli moster igen =)
Hur kul 'är inte det liksom en liten sötnos till ska komma till världen!
Lite avundsjukl e jag allt, vill så gärna själv ha barn ju...Men just nu har jag lite annat som ska göras innan som är viktigt för mig och min framtid så när det är gjort och klart och hela baletten så kanske jag och Jonatan oxå skaffar..eller kanske?! Vi skaffar =) hihi
Iaf, syrran är beräknad till den 29 Juli..kunde hon inte planerat det bättre?! Mitt i sommarn när man är garanterad jobb..jag ska vara med på förlossningen juh! Tycker du får knipa igen till efter sommaren gumman hahaha ;)





Snart får dessa bunungarna en liten syster eller bror =)
Syrran berättade att Ariel säger att mamma har en benjamin i magen..så jävla sött då hihi

PUssss

Blir så arg och Ledsen

Jaha, då har man äntligen fått det bekräftat, fast hade kanske mått bättre av att inte ha fått det...nu känner jag mig lite ivägen och dum istället...aa jag vte inte...
Har haft mina misstankar om att en av Jonatans bröder inte gillar mig..och igår erkände Jonatan för mig att det va så när vi kom på tall om det...och jag tycker det e så satans tråkigt för jag vte inte vad jag gjoret honom, han tycker att jag e gnällig..Jaha...det må jag kanske vara i hans ögon men måste Jonatan komma ikläm för det? Nej jag tycker inte det...Tycker att även om jag inte ligger högt i topp för honom tycker jag fasiken att han kan träffa Jonatan iaf..det är inte jonatans fel att jag inte är omtyckt...Jag menar jag e hans flickvän..men dom är BRÖDER! Trodde att blod var tjockare en vatten men ibland har man tydligen fel...Förstår inte varför han inte kan hälsa på jonatan?! Det e fasiken inte JOnatans fel..eller skulle väl vara att han valt fel flickvän då..men iaf..hur dumt låter inte det?!
Blir så trött när man tänker tillbaks och inser att när hjälp behövs då är man välkommen..men sen då? E det bara då det passar? Nej tack du..känns inte alls okej detta...känns som att det är mitt fel att Jonatan inte träffar sin bror längre....Är det så??
Jag vill inte vara den som kommer in i Jonatans liv och sen förstör hans relation med sin bror...känns fan fördjälvligt...just nu vet jag varken ut eller in...Någonstans känns det juh som att kärleken bröder emellan är större än kärleken mellan en pojk och flickvän...vad är viktigast? Båda eller inte? Kommer fan kännas åt helvete att ens träffa honom när jag vet att han ogillar mig oxå ska man sitta och vara trevlig då få gångerna man träffas? kanske bäst det annars hatar han mig väl snart...usch och tvi orkar inte detta...

Blir bara mer och mer som tynger mig just nu..men jag får väl klara det oxå och hoppas på att Jonatans bror inser att jag kan faktikat gå ut eller vad som helt om han inte vill vistas i samma rum som mig men låt inte JOnatan bli lidandes. Blir han lidande blir jag lidande!

Helgen

Ja så har ännu en helg gått...Denna helgen med besök av mamma och Johan..trevligt trevligt va det! Va jätteskoj att träffa dom igen inte träffats sen Ariel fyllde så har längt väldigt mycket tills dom skulle komma =)

Fredagen besod av att umgås och mysa..Mamma och jag åkte iväg och köpte gran men när jag skulle betala fick jag en chok, 330 spänn för en liten grann som va 150 sm hög..jag bara betala och gick ut sen fick mamma höra i bilen. Väl hemma igen fick vi reda på att på Bauhaus kostade dom 199 kr sen fick man 100 i återbäring efter jul...så vi åkte och lämnade granen igen..haha..lämna tillbaks en julgran gör man inte varje dag direkt haha På kvällen blev det pizza till middag och sen satt vi och pratade en massa.
Lördag Mamma och jag åkte till Marieberg och shoppade lite medans Johan och JOnatan bowlade och gick en runda på stan. Väl hemma igen klädde vi granen och satte igång med julmaten. Firade jul denna helgen med mamma och Johan eftersom vi inte är i malmö över jul utan firar den i Örebro detta året. Så massa god mat åts och sen drack vi glögg och öppnade julklappar, Fick massa fint =)

Jag fick:
Handukar
Gjutgärnsgryta
Täcke
Lakan
Ljuslyckor (genemsamt)
Röda jultabletter till bordet (genemsamt)
Krukor till mina blommer

Jonatan fick:
Handukar
Lakan
Träningsboxer
Plånbok
Parfym

Och sen av mormor och morfar fick vi vars en underbart fin tomte som mormor själv har målat!
Ska uppdatera med bilder sen, orkar inte lägga in å datorn nu, jag e lite trött haha

pussss

Personlighetstest

Satt och läste på syrrans blogg och såg att hon gjort ett personlighetstest så tänkte ja ja varfölr inte kan väl jag oxå göra...kan vara kul och se hur det testet visar att man är som människa och måste säga att det spämde ganska så bra överrens med min egen bild av mig =)

paulinas personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

På denna länken kan ni se hela mitt test  http://se.41q.com/typ.41q?p=13677717

 

Det va det om det


Ett tag sen...

Ja nu va det ett tag sen jag skrev. Tiden bara springer iväg så jag hinner inte med riktigt juh....haha...låter som att jag är världens upptagnaste människa och det kan jag juh inte direkt påstå att jag är men iaf :P ibland går tiden fort iaf. Den senaste tiden har mest bestått i att julpynta, handla julklappar, göra julgodis osv....mysigt mysigt! Känns som at julen närmar sig när man pysslar med lite julsaker och det e juh skoj det, och framför allt om man kan få lite julkännsla i kroppen =)
Jag har fått klar dom flesta julklapparna men dock inte alla, vi får la se om jag kan få några fler klara idag, ska åka till IKEA när mannen min slutar jobba, dock har jag lovat honom att det ska gå ganska fort så det får jag hålla. Kan vara bra det oxå iof för då handlar jag kanke inte massa skit som vi inte ska ha :P haha
Och sen e det där med foto, inte jättekul att läsa en blogg som inte innehåller en enda bild...
så nu ska jag lägga in många =)
HAHAHA
Så det e väl bara att börja!!

Jag och Denice innan utgång      

Min Nyklippta man (måste dock säga att han e sexigare med hår ;) HAHA)
Fina pepparkakor bokstäverna står för Ariel och Benjamin

LusseBullar och saffransbullar med mandelmassa och russin

Julgodisdax!

FUDGE

Jonatan fixar för nougat och chockladgodis

 

Och sist men inte minst snickersgodiset!

Det var detta om detta :P

Lägger in en liten kulig bild på mig oxå hihi

 

 

Puss och Kram på er!


RSS 2.0