Orkar inte mer...

Nej det är prcis så det känsn idag...allt känns åt helvete...varför ska det bli som det blir?! varför kan inte saker och ting bara vara som dom varit?! Tidigare då alltså...för typ 1 år sen eller nått?! Känns för jävligt ochj ag vte inte ens hur jag sak tänka och resonera kring detta. Är det jag som ska behöva stå med hela ansvaret och prata med människan i fråga igen? Eller ska du ta ditt ansvar och förstå hur ledsen jag är och försvara mig lite?!
Detta kommer bara blir värre och värre och tillsist kommer alla få reda på det och vad händer då?1 Jo jag står där helt ensamen...och jag inte förklara mig för jag har ingen som helst jävla aning om varför människan tycker och tänker som han gör om mig....Fan åt helvete med allt!

Det va allt för mig!
Hej Då!

Vinterbilder från Örebro!






Minnen...

Igår funderade jag på barndomen...
Tänk på alla minnen man har!
Bara en sån sk som när man sov hos mormor och morfar och man fick äta pizza till middag...vilken smakupplevelse det var...kan fortfarande känna smaken av pizzan vi åt. Jag minns att mormor och morfar alltid köpte en pizza med ägg på och jag åt vesuvio...tyväörr minns jag inte vilken syrran åt..hehe
Och alltid hos mormor hittade man popcorn i skåpet och i en påse i tvättstuigan fanns nästan alltid ballerinakex..=)
Eller bara som att när vi hade badat hos mormor så tog hon upp oss och stälde oss på en handuk på toaletten, virade ett stort badlakan om oss och sen fick vi sitta och mysa i hennes famn i hennes favoritfotölj...Det är minnen det...=)
Eller badkaret i Cia och Ronnies lägenhet på bodekulsgatan...det va gamalt och inbyggt och slitet...tyckte inte om att bada i det hehe

Det är härligt med minnen...
Skulle kunna skriva hur mycket som helst men det blir nog tråkigt att läsa ;)
Vad har ni för speciella minnen??

Puss på er!

Inge spännande denna veckan...

Jag har haft turen att få ett semestervik på 90 procent under februari och början på Mars =)
Det tackjar vi inte nej till...
Så denna veckan har det bara varit Jobb JObb JObb =)
Får se om vi har något spännande att skriva nästa vecka =)


Ny vecka =) Vecka 4 då hehe

Måndagen började med att jag sov ganska länge...nattpass igen nämligen då måste man sova =)
När jag vaknade kom Anna förbi och sen kom barnen. Hade lovat att passa barnen för dom skulle på en visning på ett radhus som dom hittat =)
Lekte lite med barnen och sen satte vi på en film till dom..vi har ju tyvärr inte så mycket hemma att roa barnen med iom att vi inte själv har några barn, men dom verkade vara nöjda iaf =)
Sen hämtades barnen, Jonatan och jag åt lite mat.

Måndagar innebär dyckning för jonatan så han försvann ganska snabbt sen och jag gjorde mig iordning för jobbet.

På tisdagen var jag på ett möte..och det gick bra...känner mig riktigt taggad och vill bara att detta ska gå fort =) (för er som e nyfikna så kommer ni få reda på vad detta handlar om när jag vet mer och när allt är klart)

Veckan fotsatte och på torsdagen träffade jag Ida..1000 år sen kändes det som. Men det var mysigt. Vi gick på hindersmässan och tittade, fikade lite och åt lite lunch och pratade mest om allt i största allmänhet =)

På fredagen gick jag och Jonatan upp på hindersmässan och tittade lite och han köpte lite kläder på JC för sina presentkort han fått. Det blev en superfin "fin" jacka och en skjorta. I vanliga fall skulle detta gått på en sisådär 1400 typ..men rea e bra han betalade 418 kr för det =) kan det bli bättre. Kommer ta foto på honom och lägg in när han har det på sig så ni som köpt presentkorten till honom kan se vad han köpt för dom =)

Väl hemma ringer min telefon...dom behövde VAK på jobbet under natten så det va bara att tacka ja. Hade planerat att spela lite spel med jonatan bror men tror dom klarade det fint utan mig =)

Lördagen var planerad till film hos Johan och Maria..blev dock inringd nu oxå så JOnatan fick åka iväg själv. En liten stund innan det va dax att åka ringde dom och sa att jag inte skulle komma in..ok..vad ska jag nu göra? Messade till Carro och fråga om hon va vin sugen och det va hos så vin och lite skitsnack bestod lördagskvälllen av =) Söndagen...inringd till jobb igen...så det blev lite spelande på dagen och eftermiddagen och kvällen :P sen körde jonatan mig till jobb.

God natt =) hehe

Vecka 3

Jaha då va det en vanlig vecka igen..födelsedagar och kryssning är över.
KOm hem från kryssningen på måndagen.
När vi kom hem vilade jonatan lite och jag plockade undan och fixade lite.
Plötligt dimper det ner en lapp i brevlådan...det va frn målarna...dom ska börja renovera på onsdagen stod det...och jag och jonatan tittade på varandra..på Onsdag?! Vi har ju inte valt tapeter och vi måste röja i lägenheten...hur ska vi hinna detta?!
Vi ringer upp målaren som inte svarar sen ringer vi till vår bovärd och talar om hur läget ligger till.
Han trodde vi valt tapeter men han lovade att komma bort med dom.
På tisdagen ringe rjag återigen målaren och talar om hur allt ligger till och att vi vill skjuta lite på renoveringen..tråkigt när det väl e dax men med så kort varsel är det omöjligt för oss att hinna med tanke på att båda jobbar ganska mycket under veckan.
Vi får det uppskjutet så det e skönt..nu måste vi bara vänta och vänta på att dom ska ta vår lägenhet och det vet vi inte hur lång tid det dröjer men nu har vi lite framförhållning iaf =)
Veckan bestod till mestadelen utan jobb.
På fredagen hade Jonatan årsmöte och fest på klubben och jag och Denice bestämmde oss för att titta på film.
PÅ lördagen minns jag inte vad vi gjorde...humm...
Söndagen spenderade vi iaf hos Jonatans Farmor. Hon blir så glad när vi kommer =)
Vi åt lunch med henne, fikade för mycket och spelade rumikub som alltid när vi e där..och jag lyckades till en början ganska bra sen gick det utför och jag förlorade som vanligt hahah
Sen va det bara att åka hem och vila..Dax att jobba natt igen =)

Puss på er!

Fortfarande V 2 -Kryssning-

Ja du denna veckan hände det ganska mycket så får bli hela tre inlägga :P men mer för er att läsa..hehe

Jag fick ju en väldigt fin Julklapp av Jonatan, en kryssningn till Finland. Kanske kan tyckas vad e det för speciellt med det?! Kanke inte så mycket för vissa men för mig bety7der det otroligt mycket att få komma bort lite med den jag älskjar så det bara e han och jag och inte massa måsten som jag hela tiden känner när jag är hemma. Ni vet, måste städa, diska laga mat...ja ni förstår..och sånt slipper man om man inte är hemma juh hehe


Båten vi åkte med!

Kryssningen bar iaf av den 16 Januari och vi kom hem igen den 18.
Vart åkte vi då? Jo vi åkte med Tallink Silja mellan stockholm och Helsingfors.
Vi hade ju då bokat tåg mellan Örebro och Stockholm och kan ni gissa vad som hände? Tåget var försenat (som vanligt när det gäller Sj) 40 minuter back la vi tidsmässigt när vi lämnade Örebro. Tur att Jonatan hade bokat ett tåg tidigare än vad vi egentligen behövde, hade missat båten annars juh.
Väl i stockholm tåg vi tunnelbannan till Värtahamnen (tror den hette så) hehe
Checkar in och uppgraderar även vår hytt så vi fick fönster. Vi trodde juh dock att det va fönster ut från båten så vi fick lite sikt ut över havet men acks så fel vi hade. Vi fick fönster ut mot promenaddäck som det hette. Fast vad gjorde det, vi var tillsammans iaf och det va därför vi åkte juh =)
När vi kom på båten tittade vi in i hytten och åt våra mackor vi hade med oss. Sedan spelade vi lite kort och tittade vad taxfree hade att erbjuda.
Sen åkte vi ner och tittade vart vi skulel äta kvällen middag som var Buffe som jonatan bokat, gick och köpte lite dricka och sen upp på rummet igen, duschade och drack lite och spelade lite kort innan det va dax för mat =)
Buffen var utsökt gott och mätt blev man. Det bästa var väl egentligen att på denna kryssningen fick man vinflaskor på bordet, rött eller vitt eller både och om man som jag och jonatan dricker olika. Sist vi var på kryssningen fick man vinet på tappkran och det kändes inte lika mysigt.
Efter en god middag och mysigt sällskap gick vi till en Engelsk pub på båten. Mycket mysigt va den med trubadur. Där satt vi och småpratade och drack gott innan det va dax att nanna kudden för kvällen.
Lördagen spenderades till största delen inne i Helsingfors. Vi Kändes oss ganska så kristna då vi till trörsta delen tittade på kyrkor av någon anledning. Men det va det som lockade och gud vad fina dom var.
Första vi tittade på var en Rysk ortodox kyrka, sen tittade vi på storkyrkan/domkyrkan och till sist skulle vi titta på Tempelplatsen. Här va det en kyrka som var insprängd i ett berg men tyvärr kom vi precis när dom skulle ha gudstjänst och det va vi inte så sugna på att lyssna på så vi gick igen.
DÅ va det dax för lite Shopping =)
Dock shoppa vi inte så mycket men tittade destumer. Gud vad mycket fint dom hade =)

Ja just det vi tog ju en fika på ett cafe under vandringen oxå..mums va gott det va och för det priset så ska det väl inte vara annat. Jag köpte en kaffelatte och en tårtbit, Jonatan köpte en vanlig kaffe och en tårtbit..Kalaset gick på 200 spänn...för en fika?! Höll på att dö när det skulle betalas haha men men så e det :P

Bilder från Finland  -Helsingfors-


Rysk ortodoxa kyrkan


Domkyrkan/Storkyrkan


Tillbaks på båten vilade vi lite inna det  va dax för mat på en Fisk och skaldjursresturang.
Blev besviken ganska fort då jag insåg att dm bara hade skaldjur till förrätt och jag äter inte det juh. Men då såg jag att det fanns vitlöksbröd till en av huv7udrätterna och tänkte men då kan jag ta ett sånt till förrätt så slipper jonatan äta det sj..tror ni att jag kunde få ett vitlöksbröd?! Nepp det kunde hon minssan inte fixa..så där satt jag med en torr brdöskiva som dom delade ut till maten medans jonatan åt en skgenröra på skärgårdsbröd..:P
Huvudrätten var iaf supergod så tur va väl det =)
När vi hade ätit fördigt gungade båten så fruktansvärt mycket så vi blev båda illamående. Trots detta tyckte vi att vi kan inte inte sitta i hytten sista kvällen så vi gick ner till puben med trubadur. Det var nätt och jämt att jag fick i mig min dricnk och Jonatan han fick inte i sig sin öl så vi åkte upp och la oss istället. Jonatan somnade som en prins men lilla jag la och gungade med och mådde mer och mer illa och sen börja jag inbilla mig saker...usch usch det va jobbigt..tog många timmar innan jag somade.
Men men...Är supernöjd iaf. va toppenmysigt att komma iväg lite!
Tack för en underbart fin Julklapp älskling!
Älskar dig!!
Pusss

Lite bilder från båten!



Fortsättning V 2...

Ja denna veckan va det ju inte bara Benjamin som fyllde utan öven min andra prins..Min Jonatan.
Han blev hela 24 år den 15 januari =)
Detta firades med middag på Al Ferno och bio -Snabba Cash- tillsammans med Jonatans föräldrar.
Mycket trevligt va det och maten ska vi inte prata om den va så god så god så. Dock lite besviken på filmen hade förväntat mig något annat..men men så e det :P
Och vad fick då Jonatan i födelsedagspresent?
Av mig fick han en kofta, en T-shirt och 6 par strumpor.
Av Maggan och Lelle (hans föräldrar) fick han: 6 par strumpor, vattenpass, skjorta, T-shirt och pengar till ett par cykelskor som han vill ha.
Av sin Farmor fick han pengar.
Presentkort på JC fick han av min
mormor, morfar, moster Cia med familj och mamma och Johan. Av mamma och Johan fick han även två biocheckar.
Av moster Nettan med Familj fick han två champange Glas från Saga Form (vi fick 4 i förlovningspresent så nu har vi då alltså 6 st) =))
Och inte att förglömma han fick aväev av syrran när vi var nere och av syrran och hennes familj fick han grillbestik =)
Tror Jonatan varväldigt nöjd med dagen och sina presenter =)
Dock så sa han att varför köper dom till mig det behöver dom inte hihi han e så söt.
Han är inte så mycket för det matriella han tycker det är roligare att träffas och umgås =)



Älsklingen i koftan han fick av mig!
Vist e han snygg i den? ;)



Vecka 2- BENJAMIN

Vecka 2 och Benjamin fyller två! Mosters stora kille.
Helt otroligt vad tiden går fort.
Jag minns så väl när syrran ringde och sa nu e det dax och min enda tanke var..neeej inte 18 timmar på sjukhuset nu (det va så lång tid det tog när Ariel föddes)...va inte upplagd för det den dagen kände jag.
Men vadå..klart att jag ville vara med när lilla prinsen kom till världen. Sagt och Gjort åkte in till BB i lund till syrran och patrik som redan va där.
Lite kontroller och lite smärtlindring till syrran och opps...krystvärkarna va igång...
Det gick fort denna gången..tog lite drygt 4-5 timmar sen kom den lilla prinsen ut.
Lite läskigt va det, Patrik såg att Benjamin hade navelsträngen runt halsen men barnmorskan reagerade inte på vad patrik sa så han höjde rösten och då reagaredae hon och såg att han hade rätt...ut med lilla killen snabbt och vira bort navelsträngen...hade hade fått elektroden runt halsen oxå....Navelsträngen satt ungeför 4 varv runt..ganska mycket och kan göra mycket skada.
Benjamin klarade sig utan skador och det va skönt men måste erkänna att jag var väldigt orolig dom första veckorna...tyckte inte han såg ut som Ariel på ögonen och så men det kunnde jag inte säga till syrran då skulle hon bli rädd..men mamma hon sa att han e frisk och han är som han ska inga skador på honom och rätt hade hon! SKÖNT!
Moster som blir lite orolig bara :$
Men ja detta va 2 år sen...känns som att det va igår men nu e min kille en stor och duktig kille som e en fena på att lägga pussel och som har ett humör som heter duga ;) haha
Tyvärr missade Jag och Jonatan hans två års kalas precis som vi missade hans ett års kalas..känns så tråkigt. vi firade honom dock när vi va hemma över nyår och då fick han en fin cykel som han blev jätteglad för..han sprang runt och tittade på mig och sa min min och pekade på cykeln..såå söt!

Puss på dig mosters älskade prins!



Benjamin någon timme gammal



Benjamin nästan två år!


Vecka 1 =)

Ja ha första veckan på året hände väl inte så där jättemycket spännande egentligen.

Jobbade lite natt gjorde jag och det är ju skönt att få lite klirr i kassan i slutet på månden..det kan behövas vill jag lova. Någon gång ska ju vår reonovering dra igång i lägenheten och jag har mycket tankar om hur jag vill ha det med möbler och så sen..men det kostar ju och då krävs det pengar.
Har insett att jag tjänar ganska så bra när jag jobbar natt så jonatan och jag diskuterade om jag ska jobba natt i sommar och sen ha två veckors semster tillsammans i höst och då kanske åka utomlands. Någonstans där vi kan kompinera våra intressen. Jag är juh en sån människa så jag kan bara ligga och glassa i solen medans jonatan vill se sig om lite så Gran Kanaria blir det juh inte hahah :P
Vi får se vad som sker och vad vi kommer överrens om. Skulle Iaf vara helt underbart att åka bort bara han och jag och ha det riktigt mysigt och komma hem och ha kroppen pumpad med D-vitamin inför nästa viner...tänk omd en blir lika lång?! usch

Pusss

NU va det längesen

Jag ber om ursäkt..Det var väldigt längesen jag bloggade men har inte haft orken och lusten att sätta mig och skriva. Har väl egentligen inte det nu heller men va ska man göra...syster klagar på mig juh haha
Ja nu ska jag väl inte vara sån heller för jag klagar på henne omhon inte bloggat på en dag och nu e det väl typ en månad sen jag skrev...:P

MEn nu ska jag försöka skriva lite så ni får lite intressant läsningen en stund..eller ja..vad det nu må vara hehe

Pusss

RSS 2.0