Dagens recept
Herrgårdskykling!
4 port
ca 500 gram kycklingfile
ca 150 gram rökt skinka
5 dl lätt creamfraiche
1 tsk dijonsenap
1,5 dl riven ost
2-3 msk fryst persilja
sallt och peppar
Tillbehör:
kokt ris
en fräch sallad
Hur gör man:
Börja med att sätta ugnen på ca 225 grader.
Dela kycklingfilen i lite mindre bitar och lägg i ungsfast form.
Salta och peppra fileerna.
Dela skinkan i mindre bitar, typ som små fyrkanter.
Blanda creme fraich, skinka, senap, ost och persilja i en bunke.
Höll blandningen över kyckligen.
Ställ in i ugnen och grädda tills kycklingen är färdig och täcket fått lite färg.
Brukar ta mellan 25-35 min beroende på kycklingens storlek.
Smaklig måltid!
4 port
ca 500 gram kycklingfile
ca 150 gram rökt skinka
5 dl lätt creamfraiche
1 tsk dijonsenap
1,5 dl riven ost
2-3 msk fryst persilja
sallt och peppar
Tillbehör:
kokt ris
en fräch sallad
Hur gör man:
Börja med att sätta ugnen på ca 225 grader.
Dela kycklingfilen i lite mindre bitar och lägg i ungsfast form.
Salta och peppra fileerna.
Dela skinkan i mindre bitar, typ som små fyrkanter.
Blanda creme fraich, skinka, senap, ost och persilja i en bunke.
Höll blandningen över kyckligen.
Ställ in i ugnen och grädda tills kycklingen är färdig och täcket fått lite färg.
Brukar ta mellan 25-35 min beroende på kycklingens storlek.
Smaklig måltid!
Kommentarer
Postat av: Patricia
Mums va gott. för er som inte ätit detta innan så lovar jag er att det är grymt gott. speciellt om lillsyrran lagar det hihi pussss
Trackback